Vestergaards Maskinservice Aps er en familievirksomhed, som blev grundlagt af Ole Vestergaard i år 2001.
I år 2016 overtog Oles søn og svigersøn, Martin og Laurits, firmaet, hvor Laurits står for den daglige drift af værkstedet og Martin står for salg af nye som brugte maskiner og redskaber.
Vestergaards Maskinservice udfører mange opgave, heriblandt udvikling og opbygning af specialmaskiner til b.la. asfaltindustri, snittere til energipil, udførelse af det årlige sikkerhedseftersyn samt servicering og reparation af alt fra plæneklipper til store maskiner.

Er du på udkig efter en ny minilæsser eller ATV/UTV, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi er stolte forhandler af CF Moto og har været det siden 2021. Vi forhandler både ATV og UTV’er, og du kan være sikker på, at du ved en CF Moto får både kvalitet og driftssikkerhed i en og samme maskine. 
– Kort sagt; uanset størrelse, påtager vi os opgaven hvor end det er på vores værksted imellem Langholt og Vodskov, eller i marken med deres veludstyret servicebiler.

 

Medarbejdere

Martin Vestergaard
Medindehaver
Tlf nr.: 40284676
 

Martin er medindehaver af Vestergaards Maskinservice ApS, og har en baggrund som Landbrugsmaskine mekaniker.

Martin har siden barnsben skruet i mange forskellige maskiner, hvilket også gør, at han i dag har en bred baggrundsviden inden for et stort spekter af maskiner som anvendes både på værkstedet og ude hos kunderne ”i marken”.

Hvis du går med tanker om at erhverve dig en af maskinerne fra vores brede sortiment, så er det Martin du skal have fat på – her får du både kyndig og professionel vejledning i hvilke modeller der vil passe til netop dit behov og prisleje.

Finansieringen hjælper vi også gerne med, da vi er samarbejdspartner med Nordea Finance.

Laurits Vestergaard
Medindehaver
Tlf nr.: 30137925
 

Laurits er medindehaver af Vestergaards Maskinservice ApS og har ligeledes en bred viden om alt fra plæneklippere til de større maskiner.

Laurits er oftest af finde på værkstedet mellem Langholt og Vodskov, hvor både begår sig i diverse smedearbejde og ved maskinerne.

Laurits har en ligeledes en bred viden inden for ATV og UTV-området, og er klar på at hjælpe, hvis at der er udfordringer med maskinen, eller der ønskes vejledning til hvilken ATV eller UTV samt udstyr man skal vælge.

Christina Hellum
Salgs- & Marketingansvarlig
Tlf nr.: 26290596
 

Christina er forholdsvis ny i Firmaet. Hun vil primært være på kontoret hvor hun sidder bag telefonen og hjælper jer hvis I får brug for hjælp. Hun styrer også hjemmesiden, webshop og vores FB.

Hun vil som oftest også tage sig af småmaskinerne som Texas og EGO.

 

Christina er for mange år siden udlært ved Sanistål i Aalborg inden for værktøj.